Medisch Centrum Annatommie

De meeste operaties van Bergman Clinics Vrouwenzorg vinden plaats in het Medisch Centrum Annatommie Amstelveen. Het Medisch Centrum Annatommie Amstelveen is een zelfstandig klein ziekenhuis (onderdeel van de Annatommie groep van medische centra), met een hypermoderne inrichting; vooral de operatiekamers zijn van alle nieuwste apparatuur voorzien.
Het is een voortzetting van het Medisch Centrum Amstelveen, waar Dr. Thurkow van 2013 tot eind 2016 werkzaam is geweest. Sinds 1 januari 2017 doet hij in dit centrum geen spreekuur meer, maar alleen nog operaties vanuit de Bergman Clinics Vrouwenzorg.

Hier kunnen niet al te complexe ingrepen worden verricht, zowel vaginaal, hysteroscopisch als laparoscopisch. Allemaal in principe in dagbehandeling. In voorkomende gevallen is nachtverpleging te organiseren voor een kortdurende opname. Het centrum heeft een ruime parkeergelegenheid. Er is gratis (zeer goede) koffie en WiFi. Er wordt geen opleiding gegeven aan studenten of specialisten in opleiding, u wordt dus in principe altijd door de specialist zelf behandeld.

DC kliniek Lairesse
  • Meeste behandelingen worden vergoed
  • Korte wachtlijst
  • Altijd behandeld door gynaecoloog zelf
  • Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer